fruska gora vrdnik

Dragi gosti,

pored smeštaja, kamina u Vašem apartmanu, prirode, mira, sportskih terena i svega onoga što Vam nudimo na Platanu, normalno je da  se zapitate: “A, gde ćemo mi da jedemo”? 🙂 Ako kuhinja u Vašem apartmanu, roštilj, sač, kotlić i tanjirača koji se nalaze na Platanu nisu rešenje, možete posetiti jedan od obližnjih restorana.

U obližnjim restoranima koji su udaljeni dva minuta od Platana, možete probati domaću kuhinju i internacionalna jela. Ipak pre polaska pitajte nas za savet gde se trenutno dobro jede. 🙂

U Vrdniku (kod semafora) su Vam na raspolaganju restoran, picerija, pab Red Baron, roštilj, mesara, pijaca i prodavnice sa mešovitom robom.

Ako želite naručiti hranu, u apartmanu imate jelovnik restorana “Stari Orah”. Dostava je besplatna, ali mali bakšiš, napojnica, tringelt za konobara je dobrodošao. 🙂 Samo našim gostima se hrana dostavlja u apartman.

Restoran "Stari Orah", samo 2 minuta od vaše brvnarice. Sjajna sremska kuhinja.

Restoran “Stari Orah”, samo 2 minuta od vaše brvnarice. Sjajna sremska kuhinja.

Laganom šetnjom oko petnaestak minuta stižete do Etno naselja Vrdnička kula, gde takođe možete posle lepe šetnje posetiti i njihov restoran. Automobilom stižete za dva minuta.

Nešto dalje, desetak kilometara od Platana, nalazi se restoran Vinarije Kovačević. Mesto za preporuku.