fruska gora vrdnik

Dragi gosti,

pored smeštaja, kamina u Vašem apartmanu, prirode, mira, sportskih terena i svega onoga što Vam nudimo na Platanu, normalno je da  se zapitate: “A, gde ćemo mi da jedemo”? 🙂 Ako kuhinja u Vašem apartmanu, roštilj, sač, kotlić i tanjirača koji se nalaze na Platanu nisu rešenje, možete posetiti jedan od obližnjih restorana.

U obližnjim restoranima koji su udaljeni dva minuta od Platana, možete probati domaću kuhinju i internacionalna jela. Ipak pre polaska pitajte nas za savet gde se trenutno dobro jede. 🙂

U Vrdniku (kod semafora) su Vam na raspolaganju restoran, picerija, pab Red Baron, roštilj, mesara, pijaca i prodavnice sa mešovitom robom.

Ako želite naručiti hranu, u apartmanu imate jelovnik restorana “Stari Orah”. Dostava je besplatna, ali mali bakšiš, napojnica, tringelt za konobara je dobrodošao. 🙂 Samo našim gostima se hrana dostavlja u apartman.

Restoran "Stari Orah", samo 2 minuta od vaše brvnarice. Sjajna sremska kuhinja.

Restoran “Stari Orah”, samo 2 minuta od vaše brvnarice. Sjajna sremska kuhinja.

Laganom šetnjom oko petnaestak minuta stižete do Etno naselja Vrdnička kula, gde takođe možete posle lepe šetnje posetiti i njihov restoran. Automobilom stižete za dva minuta.

Nešto dalje, desetak kilometara od Platana, nalazi se restoran Vinarije Kovačević. Mesto za preporuku.

Međutim, mislimo da po pitanju ishrane na Platanu treba slediti primer naše mlade gošće Nine. 🙂

ninasendvici