[аис_куиз ид = “5”]

Ако сте положили тест, немојте се устезати, контактирајте нас и пошаљите нам позив и без резервације! 🙂
Информације: Ако говорите енглески, кликните ОВДЈЕ!

Како резервисати смештај?

Фрушка гораОвим текстом желимо да вас охрабримо да нас лично контактирамо приликом именовања да извршимо резервацију на Платану (Брвнарице од Милице). Можда је то једини начин да заиста и осетите шта вам то нудимо.

Наша кћерка је једном приликом пожелела да осети чари сеоског туризма. Невероватно, али није успео да директно контактира нити једно домаћинство. Агенције и разне он-лине форме су испречиле на том путу. То је заправо и један од повода зашто смо написали овај текст. Данас смо све мање времена за директне говорне контакте. Електронски начин комуникације постао је доминантан. За многе животне ситуације добродошао је тај начин комуникације, а можда неке и не. Једна од тих је планирање одмора у приватном смештају.

Интернет нуди прегршт могућности он-лине резервације, меил, разне форме за резервацију, агенције … Међутим, одмор је по нашем мишљењу сувише важна ствар коју бисмо завршили једним кликом. Када резервишете смешат у хотелима, мотелима, одмаралиштима, бањама, тешко је имати другу опцију осим електронских. Резервација смештаја у такозваној кућној радиности, без директног контакта са домаћинима, није добра опција. Колико год да су услуге смештаја стандардизоване, приватни смештај је веома специфичан. Та специфичност је пре свега осликава у разноликости идеја и постављеном концепту.

У директном контакту ћете осим информација имати прилику и једноставно се пријавити на право место.

Директна комуникација је пожељна због још једног важног детаља, погађате, до цене. Некада вам је први мах, може учинити нешто скупо или чак јефтино. Боље је проверити о чему се ради. Није непристојно замолити да вам домаћин образложи понуђени ценовник. Можда откријете детаље који ће вам помоћи при доношењу коначних одлука.

Ми смо у последњем времену затрпани меиловима са понудом за имплементацију формирања за он-лине резервације. Ми једноставно не желимо. Веома смо конзервативни по том питању. Уверени смо да имамо право и искрену информацију можете добити само путем директног контакта. Због тога нас неће наћи на разним огласима, агенцијама и слично. Можете нас чути од наших гостију или преко ових наших страница. И то је све, тврдоглаво смо упорни у томе већ скоро десет година. 🙂

Не желимо да вас наговарамо да дођете на наш Платан, никада то нисмо радили, само желимо да вам помогнемо да донесете испрвну одлуку. Можда ми нисмо оно, што смо у првом маху учинили. Веома је важно да то откријемо, јер је незадовољан и разочаран гост је грех који не желимо да носимо.

063 580 201 ili 065 2466 970

Fruška Gora Brvnare Platan