62

DOĆI ILI PROĆI BRVNARICE od MILICE

pitanje je sad

Proverite da li je ovo mesto za odmor koje tražite!?

Otkrijte svoj prirodnjački potencijal

Odgovorite na pitanja ali onako iskreno. 🙂

A ovo je naša čudesna gošća Dragana, koja je jedina do sada uspela da potpuno reši ovaj test i pokaže da poseduje 100% prirodnjačkog potencijala. 🙂

Vaše ime će otključati polje "Pokreni test"! Obećavamo da ćete se lepo zabaviti i možda uspete dobiti PRIRODNJAČKI SERTIFIKAT! 🙂

1 / 10

Oko vrata biste najradije stavili:

2 / 10

Da morate da birate, koju životinju biste izabrali za kućnog ljubimca da živi sa Vama?

3 / 10

Zima je. U brvnari se nalazi pravi kamin i uputstvo za loženje.

4 / 10

U brvnari vam je na raspolaganju TV i filmovi. Tu su daljinci i uputstvo.

5 / 10

Uz ime Milica Stojadinović biste prvo stavili...

6 / 10

Tik ispred vaše brvnare na drvetu ugledali ste vevericu.

7 / 10

Hiking je:

8 / 10

Po anketana na Platanu se gostima najviše dopada:

9 / 10

Šta Vas najviše asocira na reč PRIRODA.

Pažljivo, ima mnogo trikova i zamki!

10 / 10

Na Platanu možete igrati stoni tenis, badminton, frizbi golf, košarku, stoni fudbal, pikado, boćati ...

0%

Ako ste položili test, nemojte se ustezati, kontaktirajte nas i pošaljite nam poziv i bez rezervacija! 🙂
Informacije: Ako govorite engleski, kliknite OVDJE!

Kako rezervisati smeštaj?

Fruška GoraOvim tekstom želimo da vas ohrabrimo da nas lično kontaktirate prilikom imenovanja da izvršite rezervaciju na Platanu (Brvnarice od Milice). Možda je to jedini način da zaista i osetite šta vam to nudimo.

Naša kćerka je jednom prilikom poželela da oseti čari seoskog turizma. Neverovatno, ali nije uspeo da direktno kontaktira niti jedno domaćinstvo. Agencije i razne on-line forme su isprečile na tom putu. To je zapravo i jedan od povoda zašto smo napisali ovaj tekst. Danas smo sve manje vremena za direktne govorne kontakte. Elektronski način komunikacije postao je dominantan. Za mnoge životne situacije je dobrodošao taj način komunikacije, a možda neke i ne. Jedna od tih je planiranje odmora u privatnom smeštaju.

Internet nudi pregršt mogućnosti on-line rezervacije, meil, razne forme za rezervaciju, agencije … Međutim, odmor je po našem mišljenju suviše važna stvar koju bismo završili jednim klikom. Kada rezervišete smešat u hotelima, motelima, odmaralištima, banjama, teško je imati drugu opciju osim elektronskih. Rezervacija smeštaja u takozvanoj kućnoj radinosti, bez direktnog kontakta sa domaćinima, nije dobra opcija. Koliko god da su usluge smeštaja standardizovane, privatni smeštaj je veoma specifičan. Ta specifičnost je pre svega oslikava u raznolikosti ideja i postavljenom konceptu.

U direktnom kontaktu ćete osim informacija imati priliku i jednostavno se prijaviti na pravo mesto.

Direktna komunikacija je poželjna zbog još jednog važnog detalja, pogađate, do cijene. Nekada vam je prvi mah može učiniti nešto skupo ili čak jeftino. Bolje je proveriti o čemu se radi. Nije nepristojno zamoliti da vam domaćin obrazloži ponuđeni cenovnik. Možda otkrijete detalje koji će vam pomoći pri donošenju konačnih odluka.

Mi smo u poslednjem vremenu zatrpani meilovima sa ponudom za implementaciju formiranja za on-line rezervacije. Mi jednostavno ne želimo. Veoma smo konzervativni po tom pitanju. Uvereni smo da imamo pravo i iskrenu informaciju možete dobiti samo putem direktnog kontakta. Zbog toga nas neće naći na raznim oglasima, agencijama i slično. Možete čuti nas od naših gostiju ili preko ovih naših stranica. I to je sve, tvrdoglavo smo uporni u tome već skoro deset godina. 🙂

Ne želimo da vas nagovaramo da dođete na naš Platan, nikada to nismo radili, samo želimo da vam pomognemo da donesete isprvnu odluku. Možda mi nismo ono, što smo u prvom mahu učinili. Veoma je važno da to otkrijemo, jer je nezadovoljan i razočaran gost je greh koji ne želimo da nosimo.

063 580 201 ili 065 2466 970

Fruška Gora Brvnarice od Milice