Ne reklamiramo se, ne prihvatamo moderne trendove. Imamo samo ovaj sajt i po koji video klip. Nema nas u evidencijama turističkih agencija. Naša je filozofija reklamiranja staromodna. Ako je dobro, gosti će nas reklamirati, ako nije dobro, Platan ne treba ni da postoji. Ali eto, ipak postoji već deset godina. Dakle može bez modernog.

Sve je to bilo tako do nedavno. Tada je na Platan kročila devojčica sa retkim i veoma lepim imenom. Vasja! Ne verujemo u anđele, ali ako postoje, mora da izgledaju kao Vasja. Sve što predstavlja Platan, našli smo u Vasji. Prirodnu lepotu i razdragan duh uz osmeh koji unosi mir i trenutno raspoloženje. Vasja je čudo od deteta. Ako vas nešto upita, dobro razmislite šta ćete odgovoriti. Nemojte da Vas zavara njen nežni izgled, plava kosa i nevini pogled. Na sportskim terenima se pretvara u tigricu. Nemojte se iznenaditi ako prolazeći pored vas napravi neku gimnastičku bravuru. Tako šeta Vasja. Malo, malo, pa hop neka vratolomija. Ako pogledate na vrh oraha, nemojte se iznenaditi ako i tu ugledate Vasju. Ako tražite našu izbeglicu mačka Sneška, nemojte se mučiti, kod Vasje je. Ako je zima Vasja nije u kući, ako je leto, Vasja nije u hladu, ako je proleće, Vasja je na kiši, ako je jesen, Vasja se stopila sa zlatkastim bojama listova platana.

Vasju sam nagovorio da budem njen Trener za sve platanske sportove. Zato, ako na Platanu sretnete Vasju i možda sa njom odigrate partiju frizbi golfa, izgubićete, ako se okušate u boćanju, izgubićete, ako je izazovete da odigrate partiju stonog tenisa, badmintona, pikada, stonog fudbala, svejedno izgubićete. A ako pokušate da je pobedite u odbojci, bolje nemojte, opet ćete izgubiti. Vasja je rođeni pobednik, ali ne očajavajte, jer će vam Vasja na kraju pokloniti svoj osmeh koji je vredniji od bilo koje pobede, a možda dobijete i palačinak. 🙂
Ako se upitate, pa ko je ta Vasja? E pa, Vasja je naše Zaštitno lice, najzaštitnije na celom svetu. Eto poklekosmo pred modernim.

Ako volite čitati nešto bez veze: