Smeštaj na Fruškoj gori – odmor za dušu

 

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

 

Odmor za dušu u prirodi za romantičare: Zašto su kućice na Platanu tako posebne i romantične.  Nije to samo zbog kamina i specifičnog enterijera  ili što neodoljivo podsećaju na sojenice. Nije ni zbog toga što su u samim krošnjama drveća kao one šumske kućice iz Diznijevih filmova.

 

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

Brvnare Plaran odmor za dušu

 

Posebne su jer imaju jednu veoma važnu a nevidljivu prirodnu posebnost. Naime, one imaju izuzetno povoljan položaj u odnosu na vazdušne struje koje se protežu od Iriškog venca do Dubočaša, pa do rubova Fruške Gore. Da su naše brvnare brodovi, moglo bi se reći da stalno plove pod povoljnim vetrom. 🙂 Stvoreno za romantične duše.

 

Za romantične duše Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

 

Odmor za dušu: Verni svakom narednom taktu romantične kompozicije, nastavili smo sa dodavanjem nekih elemenata kako bi očuvali dobar energetski potencijal kućica. Možda ovo više zvuči praktično nego romantično, ali ovi elementi su bili veoma značajni za njihovu energetsku efikasnost – Romantično znači toplo i ušuškano.

 

Brvnare Platan Fruška gora i kamin

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu spavača

 

Možda je sve ovo moglo i jednostavnije. A da li bi onda bilo posebno i romantično? Sumnjamo da romantično može da traje ako nema stalne nežne pažnje i detalja, koji zapravo daju te romantične ČARI.

Većina naših redovnih gostiju izabere svoju posebnu romantičnu kućicu. Ako slučajno dobiju drugu, to smatraju uvredom za dušu.

Ah te romantične duše 🙂

 

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu krevet

 

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

Smeštaj na Fruškoj gori - odmor za dušu

za romantičare Odmor za dušu Brvnare Platan

 

„Romantizam – to je duša”