Mina i Saša Ozmo, majstori za crtice: Iako su Mina i Saša Ozmo mnogo bolji u pisanju crtica od mene, 🙂 bez imalo ljubomore, sa zadovoljstvom delim sa vama Crticu ovih divnih mladih ljudi.

“Mislimo da je rečima teško opisati kako izgleda RAJ. Mi smo imali priliku da u njemu budemo 4 dana i pokušaćemo da prenesemo svoje utiske.

Raj je tamo gde je sve stalo da bi tebi bilo dobro, gde se svira samo tvoja muzika, gde ptice pevaju tebi poznate pesme, gde tišina ima najznačajnije mesto u orkestru dok lišće na povetarcu diriguje.

Ovaj raj na zemlji mora da se doživi. Hvala vam što ste ga napravili za nas – potrebno je u životu podsećati se kako izgleda MIR.”

Hvala na svemu, Mina i Saša Ozmo majstori za crtice iz Beograda 07.06.2020. – nedelja – Raj na Zemlji

 

Saša Ozmo sportsko novinarstvo

 

Na osnovu deceniju i po dugog iskustva u medijima, Saša Ozmo u ovoj knjizi objedinjuje sve ono što pravi sportski novinar treba da zna. U neformalnom tonu i sa mnogo primera iz sopstvene karijere, Ozmo na pitak način piše o umetnosti pravljenja intervjua, važnosti naslova, društvenim mrežama, odnosima sa sagovornicima i mnogim drugim aspektima novinarstva, uz praktične savete i anegdote iz profesionalnog života. Knjiga će biti zanimljiva i  onima koje jednostavno zanimaju sport i ugao gledanja sportskog novinara. A upavo je jedna sletela i na Frušku goru.

Ako volite čitati nešto bez veze: