RECENZIJA O VAMA

Većina ovakvih sajtova ima sekciju O NAMA. Mi nemamo takvu sekciju. Nama je logičnije da vi pišete o nama, a mi o vama. Posle petnaest godina druženja dosta toga ste rekli o nama u vašim recenzijama i pismima, a mi o vama ništa. To moramo ispraviti. Kreće dakle recenzija o gostima.

Prvo što nam pada na pamet su vaši osmesi. Nema ništa lepše nego kad vidite nasmejano lice. Niste samo nasmejani, nego ste i veoma ljubazni, nenametljivi i prijatni. I ne samo to, uvek ste tu kada nam nešto zatreba. Na primer, kada nam mačak Pantelija nije dobro, par puta ste ga odvezli kod veterinara. Zahvalni smo i što nam hranite i drugog mačka Marka. I svaki put nas dirnete kada vidimo kako milujete naše ljubimce. 🙂

 

Recenzija o gostima Fruška gora smeštaj

 

Što se čistoće i urednosti tiče, za svaku ste pohvalu. Nikada nismo videli bačen papirić u dvorištu, tako da je naš travnjak uvek uredan. O kućicama i da ne govorimo. Posle vašeg odlaska skoro i da ne moramo ništa čistiti. Lep i topao enterijer kućica je takođe vaša zasluga, jer sve vaše sugestije smo prihvatili i realizovali. Ali ipak izdvajamo kako se vešto snalazite sa kaminom, potpaljivanjem vatre, odlaganjem pepela i racionalnim korištenjem naših drva. 

 

Recenzija o gostima Fruška gora smeštaj

 

Volimo kada vas ujutru ugledamo naspavane i vedre i spremne za šetnju. Vašom pozitivnom energijom ovo mesto činite zaista posebnim. Fascinirani smo brojem mladih posetilaca, tako da nas i podmlađujete. Kada vas vidimo da zagrljeni šetate, tada se i mi zagrlimo, a možda i nebi da vi to ne radite. 🙂

Uživamo gledajući vas kako ste lepi. Kako se lepo oblačite i lepo razgovarate. Volimo što ste kulturni i što volite prirodu. Volimo kada dođete sa decom i uživate sa njima.

 

Recenzija o gostima Fruška gora smeštaj

“Quo vadis” Tomov putokaz u dvorištu.

Ovo mesto obogaćujete svojim prisustvom. Volimo vas jer ste posebni. Volimo vas jer nam ponovo dolazite. Divno je kada dođete i kažete nam, evo ovo je beba koju smo dobili u međuvremenu.

Jednostavno, vi nas činite veoma ponosnim domaćinima.

 

A sada bidmo Vas zamolili da uradite ovaj superbrzi prirodnjački test, ako to do sada niste učinili. ?