Izolacija: Mnogi nas pitaju da li smo otvoreni zbog novonastale situacije. Tako je sada moderno reći kada se misli na koronu. Otvoreni smo naravno. Objašnjavamo da smo mi već dvanaest godina u izolaciji. U ovu našu izolaciju smo do sada  primali samo pozitivne, negativnim smo pokušavali celo vreme davati signal da ovo mesto možda nije najbolji  izbor za njih i njihovu izolaciju.

Vremena se menjaju. Od marta funkcionišemo kao izolacija samo za negativne. Ipak, sa nestrpljenjem čekamo vreme da sve bude po starom, da nam dolaze samo pozitivni. 🙂

 

Izolacija ranč platan

 

“Živeću na jednoj od zvezda i smejaću se na njoj. Tada će  kada pogledaš nebo noću izgledati kao da se sve zvezde na nebu smeju. I samo ti ćeš imati zvezde koje se smeju.”

“Kada odraslima kažete: “Video sam prelepu kuću od bakarne cigle, sa velikim prozorima i golubovima na krovu”, nisu u stanju da zamisle tu prelepu kuću. Potrebno je reći im: “Video sam kuću koja vredi više od stotinu hiljada franaka.” Tek tada će oni uzviknuti – “Kako je lepa!”

Odraslima recite: “Dokaz da je Mali Princ postojao je to što je on bio divan, to što se iskreno smejao i što je želeo ovcu. Kad čovek želi ovcu, to je dokaz da postoji”. Oni će slegnuti ramenima i smatrati vas detetom! Međutim, ako im kažete: “Planeta sa kojeg je došao je Asteroid B612″ – biće zadovoljni i neće vam više dosađivati pitanjima. Takvi su oni, ali valja se zato ljutiti na njih. Deca moraju mnogo toga da praštaju odraslima.””

I ne zaboravite da, sa vremena na vreme, zagrlite dete u sebi.