Da li na Platanu imate restoran? – Ne, ali možete naručiti hranu da Vam se donese u apartman. U neposrednoj blizini Platana, bukvalno na dva minuta se nalazi nekoliko restorana.

Kada se ulazi a kada napušta apartman? – Apartmanske kućice se koriste od 14,00 do 12,00 časova na dan odlaska.

Da li u  kućicama imate internet? – Da i kućni bioskop.

Šta da ponesemo? – Probleme svakako ne ali papuče obavezno 🙂

Šta je to planinsko jahanje? – Divna stvar, jahanje po samom vrhu Fruške tokom svih godišnjih doba. Nikakvo iskustvo u jahanju vam nije potrebno. Planinsko jahanje oganizujemo samo za goste Brvnarica od Milice, uz klupske cene.

Koliko je udaljen hotel Premier Aqua, manastir Ravanica, prodavnica, restorani? – Hotel je udaljen 900 metara pešice ili 1600 metara automobilom, a manastir, prodavnica i restorani oko 400 metara.

Da li gosti Platana mogu da koriste usluge hotela Premier Aqua i Termal? – Da.

Koliko je udaljena Vrdnička kula? – Kula je udaljena, idući stazom zdravlja, 1.920 metara. Staza je osvetljena.

Da li imate kuhinju u apartmanu? – Da, kompletno opremljenu, ali nije pogodna za ozbiljnije kuvanje. Doručak, lagana večera.

Da li se u svakom apartmanu nalazi kamin? – Da i papuče bi trebale biti obavezan deo Vašeg prtljaga 🙂

Kakvo je grejanje u apartmanima? – Svi apartmani imaju kamin. Ako ložite, kamin je više nego dovoljan.

Kako da naložim kamin?  – Molimo Vas da nas  nazovete dva sata pre polaska i čekaće Vas upaljen kamin i zagrijana kućica. Vi treba samo da održavate vatru prema uputstvu koje imate u apartmanu.

Da li imate klimu u apartmanima? – Ne, imamo nešto bolje, prirodnije. Noći su prohladne i prijatne.

Da li imate veš mašinu, mašinu za pranje posuđa, pretis lonac, aspiratore, dasku za peglanje? – Ne, nemamo ništa od čega ste valjda “pobegli” kod nas. :))) Ali ako baš ne možete bez ovih sprava za mučenje, rado ćemo Vam ustupiti naše. 🙂

Da li apartmani imaju zaseban ulaz i kupatilo? – Da. Svaki apartman je zasebna celina sa odvojenim ulazom i terasom. Kupatila su opremljena tuš kabinama, peškirima i osnovnim higijenskim artiklima.

Da li primate kućne ljubimce? – Mačke ne, imate našeg mačka Panteliju :), a pse samo manje od Pantelije :).

Da li se za decu naplaćuje boravak na Platanu? – Do 6 godina ne naplaćujemo, preko šest godina samo jednokratni trošak od 1,200 din bez obzira ba broj noćenja. 🙂

Ko su vaši najčešći gosti? – Zaljubljeni, definitivno!

Koji se gosti najčešće ponovo vraćaju na Platan? – Zuljubljenici u prirodu i partnera. 🙂

Koji je najčešći komentar vaših gostiju? – Bolje izgleda nego na sajtu! Ali stvarno!

Da li je tačno da imate veliku kolekciju filmova? – Da, preko 4.600.

Koje TV programe imate? – Na sreću ne mnogo, imamo digitalni paket programa sa nacionalnom frekvencijom.

Da li je tačno da imate i radio stanicu za goste? – Da to je mala lokalna radio stanica koja pokriva samo posed Platana i kućice.

Šta je najzanimljivije leti? – Šetnja, čist vazduh, prohladne noći, sportske aktivnosti i obilazak manastira.

Šta je najzanimljivije zimi? – Degustacija vina uz pucketanje vatre u kaminu.

Da li imate roštilj na Platanu? – Da, nalazi se pored letnjikovca, terena za badminton i stoni tenis. Vi obezbeđujete ugalj.

Šta je to ozon boks? – To su mesta na Platanu gde su postavljene klupe, preko kojih tokom čitave godine duvaju vetrovi obogaćeni ozonom.

Koja je funkcija ozona? – Ozon (O3) je jedan od najjačih oksidanata u prirodi. Sastoji se od tri atoma kiseonika, od kojih jedan atom kiseonika dezintegriše atom nečistoće u vazduhu. Posle te reakcije uništava sa jedan aotom nečistoće, a dobijamo jedan novi molekul kiseonika (O3-O1=O2). Vrdnik je termalna i vazdušna banja.

Kako u stvari izgleda kućica sa kaminom? – To često pitate! Svaka kućica ima zaseban ulaz i terasu. U prizemlju se nalazi kamin soba sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, kaminom, trpezarijskim stolom, garniturom za sedenje i pomoćnim ležajem za decu, TV, DVD, Radio… Veoma zanimljivim stepenicama se ulazi u potkrovlje gde se nalazi kvalitetan i udoban francuski ležaj, ormar i par neophodnih sitnica. Ukupna površina kućice je 40m².