Kad bih ponovo mogao da proživim svoj život, pokušao bih u sledećem da napravim više grešaka. Ne bih se trudio da budem tako savršen. Opustio bih se više. Vrlo malo stvari shvatao bih ozbiljno. Bio bih gluplji, nego što bijah. Zaista…više bih se izlagao opasnostima, više putovao, više sutona posmatrao, na više planina popeo, više reka preplivao.

Kada bih ponovo mogao da proživim svoj život, težio bih samo dobrim trenucima, jer ako niste znali život je od toga sačinjen. Od trenutaka samo… Nemojte propuštati…SADA!

Kada bih ponovo mogao da se vratim unazad, jeo bih manje boba, a više sladoleda. Imao više stvarnih, a manje izmišljenih problema… Ja sam bio od onih što razumno, plodno prožive svaki minut svoga života. Ja sam bio od onih što nigdje išao nije bez termofora, termometra, kišobrana, padobrana.

Kad bih ponovo mogao da proživim svoj život, s proleća bih bosonog hodio. I tako do kasne jeseni… Više bih se na vrtešci okretao, sa više dece igrao.

Kad bih ponovo pred sobom život imao…

Borhes

Ove fotke su inspirisane životom, onakvim kako ga je zamišljao ili želeo proživeti Horhe Luis Borhes. Zahvalni smo našim gostima koji su pristali da učestvuju u kreiranju ove stranice.