Arrow
Arrow
Slider

Svaka apartmanska kućica ima zaseban ulaz i terasu sa diskretnom rasvetom. Ulaz u apartman i trem urađeni su od drveta i kovanog gvožđa. Krećući se kursorom po 360 sfernoj fotki levo, možete pogledati ceo ranč.
Za razliku od prvobitnog nepristupačnog i zapuštenog terena, ranč Platan je sada smešten u mirnom i uređenom ambijentu. Dvorište se proteže na jednom i po hektaru nacionalnog parka i sastoji se od nekoliko odvojenih celina: apartmanski deo, sportsko-rekreacioni, parking, roštilj i deo za šetnju.
Na najvisočijoj tački ranča u hladu ogromnih lipa sagrađen je letnjikovac sa roštiljem, terenom za kroket, badminton, dečijim igralištem i noćnom rasvetom.

Do letnjikovca se stiže kamenom stazom dugačkom 180 metara. Desno od letnjikovca nalazi se osvetljena staza za šetnju.

Neizostavni roštilj se nalazi i na našem ranču. Tu su još sač, kotlić i tanjirača. Ugalj za roštilj obezbeđuju gosti.

Posebno smo ponosni što Vam možemo ponuditi jedan od kiseonikom najzasićenijih kutaka u Srbiji. Svakodnevno ozonski vetrovi duvaju preko našeg ranča. Ovo područje je proglašeno vazdušnom banjom i preporučuje se od strane Instituta za kardiovaskularna obolenja Sremska Kamenica. Jednostavno sedite i dišite, zaboravite na hiperbarične komore.

Ranč raspolaže sa dva parkinga, prijemni i parking ispod apartmanskog kompleksa. Oba parkinga su osvetljena i mogu primiti 10 automobila.