Kako rezervisati smeštaj na Platanu?

Фрушка гора

Ovim tekstom želimo da vas ohrabrimo da nas lično kontaktirate ukoliko želite da izvršite rezervaciju na Platanu. Možda je to jedini način da zaista i osetite šta vam to nudimo.

Naša kćerka je jednom prilikom poželela da oseti čari seoskog turizma. Neverovatno, ali nije uspeo da direktno kontaktira niti jedno domaćinstvo. Agencije i razne on-line forme su se isprečile na tom putu. Na kraju je platila 3.000 din. da bi stupila u direktan kontakt sa vlasnikom. To je zapravo i jedan od povoda zašto smo napisali ovaj tekst. Danas sve manje imamo vremena za direktne govorne kontakte. Elektronski način komunikacije postao je dominantan. Za mnoge životne situacije je taj način komunikacije dobrodošao, a za neke možda i ne. Jedna od tih je planiranje odmora u privatnom smeštaju.

Internet nudi pregršt mogućnosti on-line rezervacije, meil, razne forme za rezervaciju, agencije … Međutim, odmor je po našem mišljenju suviše važna stvar koju bi završili jednim klikom. Kada rezervišete smešatj u hotelima, motelima, odmaralištima, banjama, teško da imate drugu opciju osim elektronskih. Ali rezervacija smeštaja u takozvanoj kućnoj radinosti, bez direktnog kontakta sa domaćinima, mislimo da nije dobra opcija. Koliko god su usluge smeštaja standardizovane, privatni smeštaj je veoma specifičan. Ta specifičnost se pre svega oslikava u raznolikosti ideja i postavljenom konceptu.

Mi ne želimo da vas nagovaramo da dođete na naš Platan, nikada to nismo radili, samo želimo da vam pomognemo da donesete isprvnu odluku, jer je nezadovoljan i razočaran gost greh koji ne želimo da nosimo.

065 2466 970 ili 063 580 201